Urmărește videoclipul: 7 moduri de a slăbi fără o dietă Dar cum anume renunți la obiceiul tău la eșarfarea mesei fără un al doilea gând?

Urmărește videoclipul: 7 moduri de a slăbi fără o dietă Dar cum anume renunți la obiceiul tău la eșarfarea mesei fără un al doilea gând?

Când fiecare statut este o fotografie cu un grup mare de prieteni Ce înseamnă: Sunt extrovertiți. Pentru tipurile gregare și vorbitoare, Facebook este o modalitate de a trage briza cu alți oameni și de a-și arăta viața socială fabuloasă.

Acești oameni postează frecvent și, nu este surprinzător, au un cerc larg de prieteni care fac multe apariții în feed-ul lor. RELATED: 10 moduri de a vă îmbunătăți relația instantaneu Când drama nu se termină niciodată Ce înseamnă: Aceasta a fost legată de nevrotism.

Adu-ți fața furios și emojisul plâns! Oamenii nevrotici sunt nerăbdători și, prin urmare, folosesc Facebook-ul pentru a obține atenția și sprijinul pe care îl puteți simți că lipsește din viața lor offline, transmitând fiecare nemulțumire într-o manieră dramatică. Este probabil să folosească Facebook pentru validare. Aproape totul este un joc corect aici: postările pot fi emoționale și profund personale.

Când orice altă actualizare este despre abs-ul lor bolnav Ce înseamnă: El sau ea ar putea fi narcisist. Aceste tipuri de posturi provin de la expoziționiste, care au cel mai probabil mare grijă în aspectul personal și caută atenție prin faptul că se laudă frecvent cu privire la realizări.

Aceste actualizări primesc o mulțime de „Like-uri” și comentarii, dar iată prinderea: Cercetătorii consideră că, deși lăudatul narcisiștilor pare să plătească – pentru că actualizările lor de stare primesc o mulțime de „Like-uri” și comentarii – s-ar putea ca așa-numitul lor Prietenii de pe Facebook sunt doar politici, în timp ce urăsc în secret „Privește-mă!” display-uri. Crezi?

RELATED: 5 semne ar trebui să faceți o pauză de pe rețelele de socializare 3 moduri în care alimentația atentă vă poate ajuta să rămâneți subțiri 08 iunie 2017 Reclamă Salvează elipsă Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare Mindfulness este toată furia acum, și pentru un motiv întemeiat. Nu numai că această tehnică de sănătate vă ajută să potoliți stresul și să treceți prin zi simțindu-vă mai mult ca zen, dar poate declanșa și o serie de alte beneficii pentru sănătate.

Studiile au descoperit că atenția poate ajuta la reducerea inflamației, la creșterea fericirii, la îmbunătățirea calității somnului, la slăbirea abdomenului și chiar la reglarea poftei de mâncare. Ultimele două beneficii ne-au intrigat.

Reiese că atenția pentru pierderea în greutate și menținerea unui IMC sănătos poate fi atât de transformatoare, mulți nutriționiști le recomandă clienților lor ca o modalitate de a mânca mai sănătos.harmoniqhealth.com Mâncarea atentă vă poate ajuta să vă îmbunătățiți digestia, să reduceți balonarea, să recunoașteți când sunteți plin și să încetați să supraalimentați. De asemenea, poate schimba modul în care gusturile alimentare sunt.

Să fii prezent în timpul meselor înseamnă că vei fi și mai conștient de fiecare mușcătură și aromă și probabil vei ajunge să te bucuri mai mult de mâncarea ta. Urmărește videoclipul: 7 moduri de a slăbi fără o dietă Dar cum anume renunți la obiceiul tău la eșarfarea mesei fără un al doilea gând?

Este nevoie de un pic de practică – schimbarea obiceiurilor nu se întâmplă peste noapte, până la urmă! Mai multe strategii vă pot ajuta să vă orientați spre a deveni un muncher mai atent. Urmăriți acest videoclip pentru a afla trei sfaturi eficiente și simple.

Părul blond de ciuperci este tot ce ai nevoie în această iarnă – Iată 15 exemple superbe pentru a-ți arăta stilistul Tocmai când ne-am gândit că părul castaniu de ciuperci nu se poate îmbunătăți, cel mai bun prieten blond a venit în oraș. De Kaitlyn Yarborough 27 decembrie 2018 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire Vom fi fericiți aduce această tendință în 2019.

Tocmai când ne-am gândit că părul castaniu de ciuperci – știți, acea culoare pământească pe care am văzut că o preiau saloanele în acest an, cu o răzbunare ashățică și tonifiantă – nu s-a putut îmbunătăți, este cel mai bun prieten blond în oraș. Imaginează-ți aceeași culoare multidimensională, îmbinată bogat cu nuanțe de maro și blond rece-la-neutru, dar strălucitoare într-un mod care este atât de flatant.

În această iarnă, părul blond cu ciuperci va reîmprospăta acele fire fără să pară că încercați prea tare. Indiferent dacă doriți să vă păstrați rădăcinile întunecate sau să mergeți complet blond, rugați-vă stilistul să rămână cu tonuri neutre și reci, pentru a rămâne fidel umbrei. De acolo, posibilitățile sunt interminabile. Este vorba doar de a atinge locul potrivit pe spectrul ashy pentru tine.

Am strâns împreună 15 aspecte incredibil de superbe, cu totul diferite de ciuperci, pentru a aduce stilistului tău în acest sezon. RELATED: Ciuperca maro este tendința culorii părului momentului și este serios superba ciuperca multidimensională Imagine zoom @chrisgreenehair Între lumina slabă de culoare cenușă și cele mai frumoase evidențieri blonde, această manecire ne face mâncărime să-l numim pe stilistul nostru, stat.

Iarna cerșește pentru această blondă ciupercă strălucitoare. Blond murdar Zoom de imagine Ne învârtim peste acest multi-dimensional OOK.

Perfect ash și orice, dar plictisitor, această nuanță de blondă ne poartă numele în acest sezon. Cool bronde Zoom imagine Nu va fi mai devastator o blondă cenușă.

Păstrează lucrurile destul de bine și luminoase, cu lovituri de blond deschis în jurul feței. Ciupercă metalică Zoom imagine Lăsați o strălucire metalică ciupercii dvs. b blond cu lovituri contrastante de blond argintiu.

Păstrează-ți fidelitatea nuanței pământești cu lumina slabă ashy. Cenușă blondă ombré Imagine zoom Adăugați nuanța blondă perfectă fo r cele cu rădăcini profunde de moca.

Această blondă de cenușă lovește nota ciupercii fără a fi o întreținere sălbatic ridicată pentru brunetele întunecate. Cool Champagne Imagine zoom Această culoare merită cu siguranță prăjită.

Dacă doriți să creați un aspect viu cu această nuanță (salut, întreținere redusă), lăsați-vă rădăcinile naturale. Blonde Babylights Imagine imagine Du-te blond fără a fi prea evident.

Dacă tonul tenului tău este rece sau corect, o blondă neutră la ashy va arăta mai naturală decât platina galben-strălucitoare sau blondele cu miere. Icy blondă Zoom imagine Dacă sunteți încă convins că blondele au în vedere te distrezi, du-te cu această redare înghețată de blondă de ciuperci.

Tonul neutru face o alegere măgulitoare pe tot parcursul anului. Ciupercă toastă Imagine zoom Până și doamnele cu culori calde de bază pot obține în această tendință.

Acest aspect prăjit se simte la fel de confortabil și proaspăt ca omologii săi în totalitate. Blonde shag Imagine zoom Care este singurul mod posibil de decupaj obțineți ceva mai rece?

Intră: blondă de ciuperci. Acest duo decupat și de culoare este, practic, obiective de păr de iarnă. Cremă blondă Imagine zoom Păstrează lucrurile în ton rece, dar invidios cremos cu acest aspect.

Între blondul cenușiu închis și blondul cremos strălucitor, acest contrast face o declarație în lunile îngrozitoare de iarnă. Blondă de întreținere scăzută Zoom imagine Scoateți bobul de la maro plictisitor la blondă de ciuperci.

Blondul neutru dă un pop de culoare naturală șuvițelor maro, ceea ce îl face o alegere ușoară în acest sezon. Ciupercă caldă Imagine zoom Dacă vacanța de iarnă v-a lăsat cu soare -lucrări cu fir, nu te frământa.

Aceste atingeri înghețate de blondă pe șuvițe de culoare maro profund fac compromisul final. Blonda completează pielea bronzată, în timp ce tonurile o mențin suficient de rece pentru iarnă. Blonda topire Imagine zoom Această nuanță se topește mai impresionant decât un ic con de cremă într-o zi caldă de vară.

Începând cu un mocha maroniu profund, tenul se amestecă într-o blondă delicioasă. Imagine subtilă Ombré Zoom Pentru a atinge linia dintre au nature și breight blond ned-up cu acest aspect.

În această iarnă, un finisaj neutru blond ombré este exact ceea ce a comandat medicul. Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de viață sănătos. Acest articol a apărut inițial pe SouthernLiving.com Condițiile de căutare de top din 2012: Hemoroizi, herpes și arsuri la stomac Ce te doare?

Dacă problemele de sănătate ale trendurilor Google Zeitgeist din 2012 reprezintă orice indicație, este un lucru important. Da, „hemoroizii” sunt în topul acestui an. De ce? „Nu știu, dar hemoroizii sunt cu siguranță o durere în fund”, spune Satish Rattan, DVM, profesor de medicină în departamentul de gastroenterologie de la Jefferson Medical College din Philadelphia. El face cercetări de pionierat cu privire la cauzele moleculare ale hemoroizilor. „Este o chestiune de demnitate”, explică el.

De Robert A. Barnett 27 decembrie 2012 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Imagine zoom Getty Ce te doare? Dacă problemele de sănătate ale trendului Google Zeitgeist din 2012 reprezintă orice indicație, este un lucru important.

Da, „hemoroizii” sunt în topul acestui an. De ce? „Nu știu, dar hemoroizii sunt cu siguranță o durere în fund”, spune Satish Rattan, DVM, profesor de medicină în departamentul de gastroenterologie de la Jefferson Medical College din Philadelphia. El face cercetări de pionierat cu privire la cauzele moleculare ale hemoroizilor. „Este o chestiune de demnitate”, explică el.

Mergând pe calea GI, al doilea termen de tendință cel mai mare este refluxul gastroesofagian, de exemplu, GERD. Alte probleme de IG sunt în tendință includ arsurile la stomac (# 8) și boala celiacă (# 9).

Totuși, cel de-al treilea termen de tendință este „bolile cu transmitere sexuală”. (De asemenea, herpesul este numărul 5 printre cei mai căutați termeni.) Aici devine interesant: Cât de des căutați STDs depinde de dispozitivul pe care îl utilizați – un telefon sau un computer. „BTS sunt mult mai mari pe lista căutărilor pentru dispozitive mobile”, spune Susannah Fox, director asociat la Pew Internet Project, care conduce cercetarea în domeniul sănătății. Un motiv posibil: „Utilizatorii de telefonie mobilă sunt mai susceptibili să fie mai tineri.” Ea spune că internetul, versus mobilul, căutătorii de sănătate se află în intervalul de vârstă 30-54 de ani, poate că a trecut de vârstele de vârf pentru îngrijorarea bolilor cu transmitere sexuală.

De ce ne plac aceste liste? „Web-ul este atât de mare, și copleșitor, există întotdeauna o întrebare dacă sunteți într-adevăr conectat la ceea ce se întâmplă cu adevărat”, spune Amy Tenderich, care conduce blogul popular Diabetes Mine (despre diabetul de tip 1) și lucrează pentru companie. care rulează Diabetic Connect, o comunitate și site-ul de expertiză. „Vrei să știi ce este fierbinte, despre ce vorbește toată lumea, așa că nu îți lipsește nimic.” Se pare că diabetul este fierbinte. Apare ca număr doi pe alte două liste: termenii cei mai căutați și simptomele cele mai căutate.

Cu toate acestea, odată ce oamenii află elementele de bază prin căutare, se pot scufunda mai adânc prin site-urile de rețea socială. „Oamenii întreabă dacă rețelele sociale înlocuiesc căutarea ca sursă de informații”, spune Susannah Fox de la Pew. „Am analizat acest lucru în sondajul nostru din 2012, care va fi lansat peste câteva săptămâni. Am constatat că, în general, căutarea este încă rege.

Când căutați informații despre sănătate în 2012, 77% au început încă cu un motor de căutare precum Google, Bing sau Yahoo, 13% au început cu un site special precum WebMD, iar 2% au început pe un site precum Wikipedia. Doar 1% a început cu un site social precum Facebook sau Twitter. ” Dar asta se schimbă pentru persoanele care au afecțiuni cronice. „Constatăm că site-urile de rețea socială și blogurile sunt surse comune pentru persoanele care trăiesc cu afecțiuni cronice.

Caută sfaturi practice. ” Ce urmeaza? Cum vom primi informațiile noastre digitale despre sănătate în viitor? Deși termenii de căutare Google nu se pot schimba – cancerul, diabetul și depresia au fost termeni de căutare de top de ani de zile – unele tendințe apar: Peer-to-peer crowdsourcingOn bloguri precum Diabetes Mine sau site-uri precum Diabetes Connect, oamenii pot întreba întrebări și obțineți răspunsuri de la alții care trăiesc cu exact aceste condiții. (Un post despre un nou medicament are acum 2.000 de comentarii.) „Aproximativ 1 din 5 utilizatori de Internet au intrat online pentru a găsi alții care au probleme de sănătate similare”, spune Susannah Fox.

Mobil, încet Desigur, este în creștere, dar atunci când vine vorba de sănătate, poate mai lent decât exagerat. „În 2012, 85% dintre adulții americani dețineau un telefon mobil, dar doar 31% îl foloseau pentru a căuta informații despre sănătate online.” Aplicațiile mobile pentru exerciții fizice și dieting sunt populare, dar încă nu folosim telefoanele noastre ca sursă principală de informații despre sănătate – sau pentru a primi alerte de sănătate text. În schimb, în ​​timp ce același procent de americani au acces la Internet, 84% l-au folosit pentru a căuta informații despre sănătate.

Medicament participativ. Poate că medicul dumneavoastră a fost principala sursă de informații despre sănătate. Acum, mulți oameni merg online înainte de a-și vedea documentele. Unii medici salută asta, o mișcare apelează la medicina participativă.

Unii chiar „prescriu” site-uri web pentru anumiți pacienți. „Modul de gândire se schimbă”, spune Daniel Sands, MD, MPH, profesor clinic asistent la Harvard Medical School și co-fondator al Societății pentru Medicină Participativă.