Conchita Wurst, speranța Austriei la Concursul Eurovision 2014, a finalizat cu succes cea de-a doua repetiție.

Conchita Wurst, speranța Austriei la Concursul Eurovision 2014, a finalizat cu succes cea de-a doua repetiție.

Pagina 1 din 1  

Conchita Wurst, speranța Austriei la Eurovision Song Contest 2014, a finalizat cu succes a doua repetiție. Pe 6 mai, cel de-al 59-lea Concurs Eurovision Song (ESC) va începe oficial cu prima semifinală din capitala Danemarcei, Copenhaga. Apoi se decide dacă Conchita Wurst poate înscrie pentru Austria. În orice caz, doamna cu barbă a atras deja atenția la Copenhaga, iar mass-media internațională este, de asemenea, ocupată să raporteze despre diva cu barbă. Potrivit furnizorilor de pariuri, șansele de a ajunge în finală nu sunt rele.

© ORF / MILENKO BADZIC Conchita Wurst la a doua repetiție ESC.

O trupă colorată din 16 țări se va lupta pentru unul dintre cele zece bilete finale pentru 10 mai – de la favoriți foarte comercializați la brutari disperați. Austria nu va intra în ring cu Conchita Wurst până joi în a doua semifinală.

studiu

Ce șanse are Conchita Wurst la Eurovision Song Contest 2014?

  • Șanse mari! 33,34%
  • Șanse mici! 28,38%
  • Nu-mi pasă. 25,4%
  • Oportunități mediocre! 12,88%

Votează diferit

Al doilea eșantion de la Conchita Wurst:

Favoritele din ESC 2014

Reprezentantul Armeniei Aram Mp3 va deschide rândurile cu „„ Nu singur ”„ imediat. Numărul cu format internațional este văzut în prezent de magazinele de pariuri pe locul 1 în finală. Reprezentanta Suediei, Sanna Nielsen, care este văzută de jucători în finală cu „„ Anulează ””, precum și balada Ungariei pentru abuzul de limbă „„ Aleargă ”„ de Kallay-Saunders și Dilara Kazimova cu numărul ei ușor folcloric „„ Start Un foc “” pentru Azerbaidjan.

În cazul în care birourile de pariuri își vor lua drumul, Marija Yaremchuk din Ucraina, care vrea să se convingă cu numărul ei de dans auto-compus “” Tick-Tock “”, va putea să-l convingă pe greul belgian Axel Hirsoux cu imnul mamei sale “Mother”, duo-ul feminin din Rusia al surorilor Tolmacheva cu „„ Shine ”„ și Tanja din Estonia cu numărul ei de concurs de melodii „„ Uimitor ”„ ridică speranțe. Grupul de zece finaliști din prima semifinală va completa, prin urmare, Olanda cu formația lor de țară The Common Linnets și “” Calm After The Storm “”, precum și Muntenegru, care cu Sergej Cetkovic și “” Moj svijet “” este singura contribuție etnică balcanică la competiție provizii.

Prima semifinală de la Copenhaga pe 6 mai:

Furie 7RusslandTolmatschowa Shine sora Start Locul Country Artist Titlu 1ArmenienAram Mp3Not Singur 2LettlandAarzemniekiCake Pentru a coace 3EstlandTanjaAmazing 4SchwedenSanna NielsenUndo 5IslandPollapönkNo Prejudecata 6AlbanienHersiOne de noapte a lui 8AserbaidschanDilara KazimovaStart Foc 9UkraineMarija JaremtschukTick-Tock 10BelgienAxel HirsouxMother 11MoldawienCristina ScarlatWild Soul 12San Marin Oval Tina MonettaMaybe 13PortugalSuzyQuero ser tua 14NiederlandeThe comună LinnetsCalm După furtună 15MontenegroSergej CetkovicMoj svijet 16UngarnKallay-Saunders alergare Acum Citiți știrile pentru o lună gratuit! * * Testul se încheie automat.medicul reduslim Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Conectare Conectați-vă cu Facebook Gscheitel Duminică. 04 mai. 2014 21:52 răspuns la raport

Cred că avem șanse foarte mari să facem ceva cu tine. Chiar mai devreme la târg, femeia cu barbă a fost lovită la box-office.

Pagina 1 din 1  

Potrivit presei, o altă celebritate britanică a fost arestată joi în cursul anchetei despre presupusele abuzuri de sute de ori de către prezentatorul vedetei BBC Jimmy Savile. A fost comediantul Freddie Starr, a raportat BBC și radiodifuzorul Sky News. Poliția a confirmat arestarea unui bărbat din Warwickshire, dar nu a dezvăluit un nume.

Poliția a anunțat vineri dimineață că bărbatul de peste 60 de ani a fost luat în custodie joi după-amiaza târziu, fiind suspectat de o infracțiune sexuală. De atunci a fost eliberat pe cauțiune. Starr a fost cel de-al doilea bărbat care a fost arestat în urma scandalului: vedeta britanică de glam rock Gary Glitter a fost arestată temporar weekendul trecut și a fost eliberat și pe cauțiune.

Comedianul respinge acuzațiile

Anterior, o femeie care pretinde că a fost abuzată de Savile ca minoră l-a acuzat pe Starr că a molestat-o ​​sexual în dressing-ul lui Savile când avea 14 ani. Comediantul în vârstă de 69 de ani a negat acuzațiile într-un interviu de televiziune din octombrie și a spus că se va explica poliției. „„ Nu aș atinge niciodată o fată minoră ”, a spus Starr în acel moment. Acestea sunt „„ acuzații false ”„ că Savile este „„ disprețuitor ””.

Scotland Yard a lansat recent o anchetă cu privire la suspiciunea de „„ abuz fără precedent ”” de către prezentatorul TV Savile. Potrivit anchetatorilor, există dovezi că Savile a abuzat de copii timp de aproximativ 40 de ani. Poliția își asumă 300 de posibile victime. Savile murise în 2011 la vârsta de 84 de ani.

Prezentatorul, a cărui marcă comercială era coafura sălbatică și un trabuc mare, era cunoscut din numeroase programe BBC și era foarte popular în rândul populației până când scandalul a ieșit la iveală anul trecut după moartea sa. În lucrarea sa, Savile a avut contacte frecvente cu copii și adolescenți.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Conectați-vă Conectați-vă la Facebook

Speranța concursului de melodii din Austria, Conchita Wurst, intră în finala celei mai mari competiții de muzică din lume – dacă jucătorii își vor face drum. În comparație cu 16 furnizori de pariuri, drag queen-ul local este în semifinalele sale, care vor avea loc pe 8 mai în capitala Danemarcei, Copenhaga, pe locul patru din cele 15 țări participante și ar cumpăra astfel un bilet pentru finala din 10 mai.

Per ansamblu, Prognoza meteo Austria în acest an este bine poziționată în concurență cu celelalte 36 de țări. În clasamentul general, clienții a 21 de furnizori de pariuri l-au văzut pe Conchita Wurst chiar sub primii zece miercuri cu locul 11. În aceeași perioadă de acum un an, reprezentantul Austriei Nathalia Kelly a ocupat locul 26 din 39 de participanți din companiile de pariuri – și a fost ulterior eliminată în semifinalele sale.

Armenia preferată de top

Armenia este în prezent favorita de top în ceea ce privește tipsterii. Aram MP3 este în mod clar pe primul loc cu numărul său “” Not Alone “”. Reprezentantul Suediei, Sanna Nielsen, cu balada ei plină de viață “” Undo “” și participantul la show-ul de casting din Danemarca Basim și “” Clische Love Song “” urmează cu oarecare respect. .

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Autentificare Conectează-te cu Facebook Hugo-Boatwisch Vineri, 2 mai. 2014 08:18 raport de răspuns

În general, sunt mândru că sunt austriac. Dar în această zi voi fi jenat pentru țara noastră. Nu este altceva decât jenant! Fie ca CW să-și modeleze viața așa cum îi place, aceasta este treaba lui. Dar atunci ar trebui să apară doar acolo unde este acceptat și nu în publicul internațional!

Vacanți2620 joi, 1 mai. 2014 08:10 răspuns la raport

Lumea râde doar de asemenea prostii. Ultima dată cei doi dolm fără o înțelegere muzicală și acum ciudatul lucru cu barbă. Doar nu te uita și gata.

Mitleser Miercuri, 30 aprilie 2014 21:54 raport

@ meisterproper, ești înapoiat, ai auzit vreodată de respect? Adică c.w.

Fred Maier joi, 1 mai. 2014 10:48 raport

asta nu are nicio legătură cu respectul, care este cu siguranță acolo, dar m-am uitat la numărul pe care el / ea îl va cânta … fără emoții … cântat prost și plictisitor! Va fi un flop la puterea lui 10! Dar suntem așa ceva obișnuia să ne jeneze!

Fred Maier joi, 1 mai. 2014 10:49 raport

ps cel mult arată o lipsă de respect din partea majorității tăcute a populației că de data aceasta suma a fost determinată de grația ORF în loc de a fi determinată într-o preselecție!

Hugo-Boatwisch Vineri, 2 mai. Raport 2014 08:21

De fapt nu are nicio legătură cu respectul. Tom este un cântăreț excelent – fără îndoială, dar din păcate și un artist nereușit până acum. De aceea încearcă acum acest număr de cârnați într-o ținută de cârnați. Pacat de adevaratul artist Tom!

Autentificare Conectați-vă cu Facebook meisterproper Miercuri, 30 aprilie 2014 18:18 răspuns la raport

Austria, unde mergi? Un guvern Kasperl și un cântăreț Kasperl.

Pagina 1 din 1  

Guvernul din Atena a decis în mod surprinzător marți să închidă radioul și televiziunea de stat. “” Va exista o nouă instituție TV și radio “, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului Simos Kedikoglou la televizor. Difuzarea canalelor de stat ar trebui oprită miercuri seară.

Un total de aproximativ 2900 de tehnicieni, angajați și jurnaliști ar trebui să-și piardă locurile de muncă, a informat presa greacă. Ar trebui să primiți o autorizație. “” Nu pot exista vaci sacre care nu pot fi sacrificate atunci când există economii peste tot “, a spus purtătorul de cuvânt al guvernului. Radio și televiziunea de stat sunt un exemplu clasic de „deșeuri incredibile” „cu costuri de 300 de milioane de euro pe an și de șapte ori mai mult personal decât instituțiile comparabile. “” Totul se termină în seara asta “, a spus purtătorul de cuvânt al guvernului.

Uniunea Angajaților de Stat (ADEDY) a cerut rezistență la decizia guvernului. Angajații televiziunii de stat au fost șocați și au dorit să ocupe clădirea centrală din suburbia Agia Paraskevi din Atena. Asociația Jurnaliștilor Greci a anunțat o oprire a lucrărilor. Televiziunea a arătat angajați furioși adunați.

4.000 de funcționari publici trebuie să plece

Planul guvernului este de a dezvolta un nou concept pentru un radiodifuzor de stat mai mic, cu aproximativ 1.000 de angajați în următoarele câteva luni. Cele mai moderne instituții din Europa ar trebui să servească drept model. Legea corespunzătoare ar trebui adoptată rapid. Cu toate acestea, observatorii se temeau că legea ar putea cauza tulburări în parlament.

Grecia va trebui să concedieze 4.000 de funcționari publici până la sfârșitul anului ca parte a programului său de consolidare. 15.000 ar trebui să meargă până la sfârșitul anului 2014. Comisia UE de la Bruxelles a subliniat marți doar că este important pentru Atena să pună în aplicare reformele convenite ale programului actual. În ceea ce privește vânzarea eșuată a furnizorului grec de gaze Depa, comisarul european pentru monede Olli Rehn a spus că este încrezător că următoarea rundă de privatizare va avea succes.

Ținta de privatizare pentru 2013 nu poate fi atinsă cu greu

Grecia își pune donatorii la un nou test de răbdare: veniturile din privatizare convenite cu UE și FMI pentru 2013 nu pot fi atinse cu greu după vânzarea companiei de gaze Depa. Deoarece guvernul din Atena nu a putut găsi un cumpărător pentru compania de stat, există un decalaj de venituri de aproximativ un miliard de euro. Un oficial guvernamental de rang înalt a declarat marți că țara va cere acum creditorilor săi să fie de acord că banii planificați din vânzare nu ar trebui să fie până în 2014. Primul ministru Antonis Samaras a exclus orice efort de austeritate nou. Comisia UE a cerut repornirea vânzării Depa cât mai curând posibil.

În schimbul salvărilor în valoare de miliarde, partenerii euro cer nu numai reduceri dureroase din Grecia, ci și vânzarea de arginterie. Dar obiectivele de privatizare ale guvernului s-au dovedit a fi mult exagerate de la început. În ultimii doi ani, a avut nevoie de aproximativ două miliarde de euro. Aceasta este o fracțiune din suma menționată în pachetul de prim ajutor la mijlocul anului 2010. Până în prezent, există două mărci de case în vigoare pentru 2013: până la sfârșitul lunii septembrie, Atena trebuie să fi strâns cel puțin 1,8 miliarde de euro din vânzarea proprietăților de stat. Această cerință este obligatorie. Un alt punct de referință este acela că suma ar trebui mărită la cel puțin 2,5 miliarde de euro până la sfârșitul anului.

Gazprom nu a vrut să cumpere

“” Este foarte dificil să strângem un miliard de euro pe care îl așteptam de la Depa “, a spus oficialul guvernamental. Grecii speră că progresul lor în bugetare le va oferi spațiu pentru negocieri. Aici sunt pe drumul cel bun de a-și îndeplini promisiunile din 2013. Liderul Eurogrupului Jeroen Dijsselbloem a semnalat recent că țării i se poate acorda o scutire suplimentară dacă recesiunea se va înrăutăți. Reprezentanții UE și FMI sunt în prezent la Atena pentru a examina planurile de reformă ale Greciei.

Un purtător de cuvânt al Comisiei UE a făcut apel la guvern pentru a rezolva rapid problemele cu vânzarea Depa. Proiectul a eșuat, deoarece singura parte serioasă interesată, Gazprom rus, s-a retras în mod surprinzător. Samaras a vorbit apoi despre „„ motive care sunt deasupra și dincolo de noi ””. În cercurile guvernamentale elene, Comisia UE a fost trasă la răspundere pentru condițiile iminente care l-ar fi făcut pe Gazprom timid. Grupul rus însuși și-a justificat retragerea cu îngrijorări cu privire la poziția financiară a Depa.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Conectare Conectați-vă cu Facebook lagi62 marți, 11.